Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov renunță la iPhone în favoarea unui smarphone chinezesc VIDEO

0
Publicat:

Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei a dezvăluit că șeful instituției, Serghei Lavrov, și-a schimbat iPhone-ul cu un alt smartphone, de fabricație rusească, conform unui comunicat citat de RIA Novosti, precizează lenta.ru.

Serghei Lavrov preferă Huawei
Serghei Lavrov preferă Huawei FOTO Captură Telegram

Ministerul a precizat că ministrul de externe al Federației Ruse nu mai utilizează de un timp telefonul Apple, înlocuindu-l cu „un dispozitiv de la alt producător”.

Într-o postare pe canalul de Telegram "Вы слушали Маяк" ("Ascultați-l pe Malik"), au fost publicate clipuri video de la un eveniment la care Lavrov scoate din buzunar un smartphone Huawei P60 Pro.

În mai multe organizații și agenții rusești s-a impus anterior interdicția utilizării iPhone în scopuri de serviciu. Ministerele Industriei și Comerțului, Transporturilor și Comisiei Electorale Centrale au interzis angajaților lor să utilizeze iPhone, la fel au făcut și "Rosteh" și Serviciul Federal al Vămilor.

În vară, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că Kremlinul nu poate restricționa oficialii să utilizeze iPhone-urilor.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite