Incendiu la Moscova într-o clădire care găzduiește două restaurante faimoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a cuprins acoperișul clădirii, dar între timp a fost stins. Nu au existat victime.

Foto: Nexta TV via Twitter
Foto: Nexta TV via Twitter

Incendiul a cuprins acoperișul unei clădiri din centrul Moscovei, care găzduiește restaurantele „Cafe Pușkin” și „Turandot”, a relatat agenția rusă de știri TASS care cita surse din serviciile de urgență.

În centru, casa de la numărul 26 de pe bulevardul Tverskoy este în flăcări, în ea se află restaurantele Pușkin și Turandot”, a spus sursa. Potrivit serviciului de presă al Ministerului rus pentru Situații de Urgență, incendiul a fost semnalat la ora 18:35.

Canalul de Telegram al departamentului metropolitan de transport a avertizat că tronsonul bulevardului Tverskoy de la Piața Poarta Nikitsky până la strada Tverskaya a fost blocat din cauza unei urgențe.

Ulterior, incendiul care se manifesta cu flacără deschisă pe acoperișul unei clădiri cu trei etaje a fost eliminat, iar până la ora 20:43 a fost stins complet. Serviciile de urgență au declarat că nu au fost victime.

Incendiului i s-a atribuit un grad crescut de dificultate. Aproximativ 100 de vizitatori au fost evacuați de la Cafe Pușkin, potrivit angajatului acesteia.

Clădirea făcea parte din moșia Rimsky-Korsakov construită în secolul al XVIII-lea.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite