Un bărbat a intrat cu mașina în poarta ambasadei Rusiei la Chișinău. A lovit alte două vehicule când fugea de poliție

0
Publicat:

Un bărbat a intrat, miercuri dimineața, cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei la Chișinău, apoi și-a continuat drumul și a lovit alte două autoturisme spre raionul Strășeni din centrul Republicii Moldova, în timp ce fugea de poliție.

Incidentul din preajma Ambasadei ruse a avut loc miercuri dimineața. FOTO: Facebook
Incidentul din preajma Ambasadei ruse a avut loc miercuri dimineața. FOTO: Facebook

Incidentul din preajma Ambasadei Rusiei în Republica Moldova, situată în inima Chișinăului, a avut loc în jurul orei 06:00.

,,Astăzi dimineață, în jurul orei 06:00, am fost anunțați despre producerea unui accident rutier în capitală, comis prin tamponarea unui mijloc de transport într-un obstacol.Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul de la volanul unui Mercedes și-a tamponat mașina în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, după care a părăsit locul accidentului”, au informat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP).

În custodia oamenilor legii

Polițiștii au fost anunțați la scurt timp despre acest caz și au pornit în căutarea șoferului. 

,,Mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Strășeni, dar la toate cerințele polițiștilor de a se opri, șoferul și-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două mașini (fără victime).Acesta a fost totuși oprit forțat de angajații poliției, în raionul Strășeni, unde sunt efectuate la moment toate acțiunile procesuale ce se impun”, mai adaugă polițiștii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite