Sportivii moldoveni au revenit de la europenele de kickboxing cu trei medalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii moldoveni, mulţumiţi de rezultatele obţinute FOTO Adevărul
Sportivii moldoveni, mulţumiţi de rezultatele obţinute FOTO Adevărul

Sportivii moldoveni au revenit acasă de la europenele de kickboxing, versiunea WAKO, full contact şi kick light, cu două medalii de bronz şi una de argint.

Ghenadie Biţco (81 kg) a câştigat medalia de bronz  la versiunea kick light. La fel pe treapta a doua s-a clasat şi Evgheni Ivancenco (54 kg), versiunea  full contact, iar colegul său, Dumitru Suhodolschi (51 kg), a câştigat medalia de argint, la aceeaşi versiune.

Ghenadie Biţco spune că este foarte mulţumit de locul ocupat. E sigur totuşi că ar fi avut rezultate şi mai bune dacă n-ar fi fost epuizantele competiţii din Marea Britanie de unde a revenit cu cinci victorii.
Ivancenco a afirmat că a depus multă muncă pentru a-l înfrunta pe sportivul Poloniei. Iar faptul că a cedat în faţa sportivului din Turcia, este că nu a reuşit să se acomodeze stilului de luptă.

Tudor Gorea, presedintele Federaţiei de kickboxing, a mulţumit antrenorilor, sportivilor şi Ministerului Tineretului, Educaţiei şi Sportului din Republica Moldova care a contribuit financiar la deplasarea şi cazarea sportivilor. „Muncim ca să fim apreciaţi şi să avem rezultate pe măsura efortului pe care l-am depus“, a afirmat Tudor Gorea. Preşedintele federaţiei speră că în 2015 campionatul Europei se va desfăşura în Republica Moldova, la Sala Polivalentă din Chişinău, unde până atunci ar trebui create condiţii europene.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite