Şase medalii pentru karatiştii CSM Focşani 2007 la Campionatul Naţional pe echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karatiştii focşăneni s-au descurcat bine în competiţei Foto: Arhivă
Karatiştii focşăneni s-au descurcat bine în competiţei Foto: Arhivă

La competiţie au participat 35 de cluburi, iar sportivii focşăneni, antreanaţi de sensei Daniel Fusaru,  au câştigat 2 medalii de argint si 4 de bronz.

Karatiştii focşăneni au reconfirmat forma bună în care se află şi au obţinut noi rezultate pozitive la Campionatul Naţional pe echipe, desfăşurat la Voluntari, potrivit 

Astfel, echipa formată din Irina Paraschiv, Alice Ciontu, Gabriela Popovici s-a  clasat pe pe locul 2 la kata şi locul 3 la kumite, la categoria + 30 kg rezervată categoriei copii fete, în vreme ce la copii băieţi, categoria 42 kg, Stefan Murea, Andrei Paraschiv, Stefan Gotu au obţinut locul 3 la kumite. 

La cadeti baieti - loc 3 kumite + 52 kg (Dragos Pantazica, Laurentiu Nemut, Dorian Hircan); juniori baieti - loc 2 kata (Dragos Pantazica, Bogdan Alpreotesei, George Dochioiu); juniori baieti - loc 3 kumite + 60 kg (Bogdan  Alpreotesei, George Panciu, George Dochioiu).

Sensei Daniel Fusaru a declarat : „Sunt multumit de rezultate, dar tot timpul e loc de mai bine. Echipa de fete copii, care anul trecut iesea campioana si la kata si la kumite, anul acesta a iesit pe 2 respectiv 3. Sunt multumit pentru ca anul acesta a fost anul cand s-a trecut in categorie superioara de varsta la Campionatul National pe echipe, cadetii mei intrand primul an la juniori (16-18) si au reusit un loc 2 la kata si un loc 3 la kumite ceea ce este bine. Au mai fost sportivi care au ajutat la completarea echipei de cadeti, ei fiind la copii, dar s-au achitat bine de sarcini si aici trebuie sa remarc pe Stefan Murea, care a luptat si la o categorie de varsta superioara, dar si pe Andrei  Sfetcu, care a luptat la o categorie de greutate superioara, de la - 42kg la -52kg . Îi felicit pe sportivi pentru daruirea lor”

Concurând pentru Dinamo Bucureşti, sensei Daniel Fusaru, s-a clasat pe locul la I kata seniori masculin şi locul II la kata seniori mixt.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite