„O zi cu Vlad Plahotniuc”, film realizat de televiziunea proprie, despre viaţa democratului: Dorm câte 3-4 ore pe zi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video prime.md
FOTO captură video prime.md

Prim-vicepreşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, a apărut într-un film documentar despre viaţa sa. Acesta a fost realizat şi publicat de televiziunea care-i aparţine, PrimeTV.

În film Plahotniuc apare ca un personaj cu calităţi extraordinare. Doarme câte trei-patru ore pe zi, se trezeşte la ora 5.45 dimineaţa pentru a lua cafeaua, iar la 6.15 deja face sport.

Sportul nu e ceva nou pentru democrat. Acesta spune că în viaţa sa chiar a făcut sport de performanţă, şi anume haltere şi judo. Totodată, omul de afaceri afirmă că îi place să antreneze şi mintea, iar pentru asta de la patru ani joacă şah. 

Plahotniuc enumeră pasiunile sale, istrorie, arheologie, civilizaţie. În ce priveşte odihna sa, politicianul susţine că are doar o zi de concediu pe an.

Cu toate că este cel mai contestat politician din Republica Moldova, fiind ţinta protestelor din 2015-2016, şi acuzat de opoziţie că este beneficiarul furtului miliardului din sistemul bancar, dar şi multe altele, Plahotniuc declară că iubeşte ţara şi doreşte să o facă mai prosperă. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite