Natalia Gavriliţa: Preţurile la ulei nu au crescut aşa cum s-a speculat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalia Gavrilita FOTO gov.md
Natalia Gavrilita FOTO gov.md

Premierul Natalia Gavriliţa susţine că preţurile la ulei nu au crescut după cum s-a speculat. S-a întâmplat datorită intervenţiei Guvernului. Mai exact, datorită faptului că uleiul a fost introdus pe lista produselor social importante, dar şi datorită faptului că executivul a dat un semnal clar că nu va accepta speculaţii, a precizat premierul, citat de IPN.

„În această săptămână am observat în mai multe reţele de magazine o scădere a preţului la ulei, care în loc să se vândă cu 56 de lei sticla, aşa cum anunţau unii producători şi erau afişate anumite preţuri, se vinde cu 34-37 de lei”, a menţionat Natalia Gavriliţa.

„Ca şi Guvern am dat un semnal clar că nu vom accepta speculaţii nefondate şi că suntem hotărâţi să acţionăm atunci când se întrece limita bunului simţ în stabilirea preţurilor”, a adăugat şefa executivului. Natalia Gavriliţa susţine că fiecare om de afaceri trebuie să înţeleagă că e convenabil să lucrezi onest, pe termen lung, să pui preţuri corecte şi să ai cu cetăţenii relaţii bazate pe respect reciproc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite