Igor Dodon a plecat la Soci. Şeful statului va avea o nouă întrevedere cu Vladimir Putin: Vor fi luate decizii de importanţă majoră pentru ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a plecat într-o nouă vizită de lucru în Federaţia Rusă. De această dată şeful statului va participa la Soci în cadrul şedinţei Consiliului Şefilor de State al CSI şi a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic.

Preşedintele ţării va avea o întrevedere cu omologul său rus, Vladimir Putin, dar şi alţi oficiali de rang înalt.

De asemenea, în agenda de lucru a şefului statului este planificată vizita la Universitatea de Stat din Soci, unde Igor Dodon va avea întrevederi cu studenţii acestei instituţii de învăţământ, precum şi cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din oraşul Soci şi regiunea Krasnodar.

„Avem ce discuta cu partenerii noştri strategici din CSI, inclusiv cu Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importanţă majoră pentru ţara noastră, dezvoltarea economică, creşterea exporturilor, precum şi pentru diasporă”, a menţionat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Aceasta va fi a 6-a întâlnire pe care o va avea Igor Dodon cu Vladimir Putin de la începutul mandatului său de preşedinte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite