EXIMBANK - Gruppo Veneto Banca a fost premiat cu medalie de aur în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2012“ (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe data de 31 ianuarie 2013, în cadrul ceremoniei oficiale de premiere, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, în colaborare cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, au fost desemnaţi câştigătorii ediţiei jubiliare a concursului „Marca Comercială a Anului 2012“.

În cadrul acestui concurs naţional, Banca Comercială “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca” S.A. a obţinut  medalia de aur şi o diplomă de onoare  la categoria “Instituţii financiare. Produse şi servicii”, nominalizarea „Inter”.

Aceasta distincţie reprezintă aprecierea continuării promovării intensive a imaginii Băncii în calitate de membru al grupului bancar Veneto Banca, de comun cu extinderea gamei de produse şi servicii oferite clienţilor prestate la nivel european şi la preţuri avantajoase.

EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca a fost premiată, în decurs de 7 ani, cu cele mai înalte distincţii la categoria “Instituţii financiare. Produse şi servicii”, drept dovadă a calităţii produselor şi serviciilor bancare oferite, precum şi pentru devotamentul profund al întregii echipe.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite