Din cauza vremii nefavorabile, Moldova a închis mai multe puncte de control la granița cu Ucraina

0
Publicat:

Punctele de control închise sunt „Mayaki – Palanka – Udobnoe” și „Starokazache – Tudora”.

Foto: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova
Foto: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

Din cauza vremii nefavorabile, autoritățile moldovenești au suspendat lucrările mai multor puncte de control de la granița cu regiunea Odesa a Ucrainei. a relatat Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei.

"Din cauza condițiilor meteorologice din satul Căușani (Republica Moldova), autostrada este aglomerată. Prin urmare, partea moldovenească a decis oprirea trecerii vehiculelor pe teritoriul său la punctele de control Mayaki - Palanca - Udobnoe, Starokazache - Tudora", se spune într-un mesaj pe canalul de Telegram al departamentului.

Anterior, șeful administrației militare regionale Odessa, Oleg Kiper, a relatat că, duminică seara, 234 de așezări din regiunea Odesa au rămas fără electricitate în urma accidentelor cauzate de ninsori abundente și de vânt. Totodată, la Odesa, din cauza întreruperilor de curent, funcționarea mai multor centrale termice a fost oprită. Pe fondul înrăutățirii condițiilor meteo, autoritățile regionale au interzis circulația autovehiculelor pe unele drumuri, inclusiv pe autostrada Odesa-Kiev. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite