Circulația camioanelor în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, reluată după două zile

0
Publicat:

Serviciul Vamal de la Chișinău anunță că traversarea camioanelor prin punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița este permisă, după ce a fost suspendată luni din cauza ninsorii atât în Republica Moldova, cât și în România.

Restricția privind circulația camioanelor prin vama Leușeni-Albița a fost scoasă. FOTO: Facebook
Restricția privind circulația camioanelor prin vama Leușeni-Albița a fost scoasă. FOTO: Facebook

,,Autoritățile din România autorizează traversarea camioanelor prin postul vamal Albița”, au anunțat miercuri reprezentanții Serviciului Vamal al Republicii Moldova. 

Tot ei menționează că ,,activitatea posturilor vamale de frontieră, posturilor vamale interne și posturilor vamale interne de control este desfășurată în regim ordinar, în condiții de iarnă. Toate pistele sunt curățate și restricții de circulație nu sunt stabilite”.

Restricția privind circulația vehiculelor prin vama Leușeni-Albița a fost impusă de autoritățile de la București în timpul zilei de luni, în contextul vremii complicate atât în Republica Moldova, cât și în România. 

,,Traversarea camioanelor prin punctul de trecere a frontierei Leușeni - Albița este restricționată. La această oră, partea română interzice temporar circulația camioanelor din cauza ninsorii și poleiului pe drumurile publice”, au menționat atunci responsabilii Poliției de Frontieră din țara vecină. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite