Un bărbat este acuzat că a ucis trei dintre copiii lui pentru că nu suporta să-i audă plângând. Nu sunt singurii micuți pe care i-ar fi omorât

0
Publicat:

Poliția din Thailanda a acuzat un bărbat că și-a ucis în bătaie fiica de doi ani și pe cei doi copii sugari ai săi. De asemenea, autoritățile îl suspectează pe Songsak Songsaeng că a ucis și alți doi copii minori dintr-o căsătorie anterioară.

Bărbatul este acuzat că a ucis cinci copii FOTO Shutterstock
Bărbatul este acuzat că a ucis cinci copii FOTO Shutterstock

Songsak Songsaeng a fost arestat după ce, săptămâna trecută, cadavrul fetiței sale de 2 ani a fost găsit îngropat sub podeaua bucătăriei, potrivit BBC. 

Potrivit poliției, Songsak susține că suferă de boli mintale și că și-a ucis copiii pentru că nu putea tolera sunetul plânsului lor.

Soția sa a fost, de asemenea, acuzată de moartea fiicei lor de doi ani. Și fosta sa soție a fost acuzată de moartea celor doi băieți. Toți trei au fost arestați. Songsak a fost căsătorit de patru ori.

Poliția a fost alertată pentru prima dată la începutul acestei luni cu privire la un posibil caz de violență domestică în districtul Bang Khen din Bangkok.

Vecinii lui Songsak au raportat că cele două fiice ale sale, în vârstă de 12 și patru ani, erau abuzate fizic. Poliția le-a salvat pe cele două fiice în timp ce acestea se aflau acasă fără părinții lor.

Fetița de 12 ani a declarat poliției că părinții lor au bătut-o pe sora ei de doi ani, ceea ce a dus la moartea acesteia. De asemenea, ea a ajutat poliția să găsească cadavrul îngropat sub podeaua unei bucătării din nord-vestul Thailandei, săptămâna trecută.

De asemenea, poliția thailandeză l-a acuzat pe Songsak de uciderea altor doi fii pe care i-a avut cu cea de-a treia soție, după ce ADN-ul său s-a potrivit cu cel al celor doi copii, ale căror cadavre au fost dezgropate în urmă cu 10 ani.

Cea de-a treia soție a sa a declarat că el i-a ucis pe cei patru copii sugari ai lor și a dat poliției locațiile unde au fost îngropați doi dintre ei.

Poliția crede că este posibil ca ceilalți doi să fi fost îngropați sub o zonă în care se află acum o benzinărie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite