Un adolescent rus și-a electrocutat organele genitale după ce s-a urcat pe un tren ca să facă o cascadorie

0
Publicat:

Un băiat de 15 ani s-a ales cu „penisul carbonizat”. Adolescentul și-a electrocutat organele genitale după ce s-a urcat într-un tren și a încercat să braveze pe rețelele de socializare cu o cascadorie rusească, potrivit Daily Mail Online.

 După ce s-a electrocutat, băiatul a căzut pe șine. Acum este în stare „gravă”.

Băiatul e în stare gravă. FOTO East2West News. Sursă Daily Mail
Băiatul e în stare gravă. FOTO East2West News. Sursă Daily Mail

Cum s-a electrocutat

Accidentul a avut loc în Elektrougli, la 50 de kilometri est de Moscova.

Puștiul făcea un videoclip pe rețelele de socializare, dar cascadoria pe care a încercat-o a mers prost: a atins pantograful care conecta trenul la cablul aerian, chiar în timp ce se urca în locomotivă. Contactul i-a provocat un șoc electric sever în zona inghinală.

„În loc de o cascadorie spectaculoasă în fața camerei de filmat și tone de like-uri, el a primit o rană pe care și-o va aminti tot restul vieții, dacă medicii îl vor salva”, se arată într-un raport citat, luni, de Daily Mail.

„I-au ars la propriu organele genitale”, au relatat martorii, care l-au văzut cu fața însângerată, zvârcolindu-se în agonie pe platformă, cu partea din față a pantalonilor pârlită.

Adolescentul a fost auzit spunând: „Doare”.

Echipajul medical sosit la locul incidentului, i-a bandajat fața, brațul și mâna dreaptă, apoi l-a transportat la spital. 

„Curentul i-a trecut prin zona inghinală, după care adolescentul a căzut de pe acoperișul [trenului]. În stare gravă, cu penisul carbonizat, el a fost dus la spital”, a relatat postul de televiziune NTV.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite