Botoşani: Un copil de 10 ani a luat foc de la un cablu electric defect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul a fost adus aseară în stare de şoc  la Spitalul de Copii după ce hainele cu care era îmbrăcat i-au luat foc de la un prelungitor electric defect pe care l-a introdus într-o priză.

O familie din Tudora a trăit aseară clipe de coşmar. Chiar sub privirile părinţilor, băiatul lor de 10 ani a luat foc ca o torţă în momentul când a introdus într-o priză prelungitorul electric care alimenta televizorul.  Având izolaţia distrusă , în momentul alimentării cu curent electric,  cablul a format un scurtcircuit urmat de o flamă care a aprins instantaneu hainele cu care era îmbrăcat copilul.

Deşi părinţii au reuşit să stingă flăcările, copilul s-a ales cu arsuri grave pe mâni şi corp. Părinţii au sunat imediat la Ambulanţă, iar copiulul a fost adus de urgenţă la spital la Botoşani.

Aseară, în jurul orei 21.30 a fost internat în stare de şoc, cu arsuri de gradul II şi III pe mâini şi corp,  minorul Costel P. de 10 ani, din Tudora. Avea arsuri grave pe 20% din suprafaţa corpului. Medicii au reuşit să stabilizeze, iar acum se află în afara oricărui pericol", a declarat medicul Iuliana Kadar, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite