Băiat urcat pe un vagon, electrocutat și aruncat la pământ. A suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului

0
Publicat:

Un adolescent din orașul Târgu Cărbunești, județul Gorj, s-a electrocutat, în seara zilei de miercuri, 22 noiembrie 2023, când s-a urcat pe un vagon. El a fost adus la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu cu arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Adolescentul s-a urcat pe ultimul vagon al unui tren și s-a electrocutat Foto: Arhivă
Adolescentul s-a urcat pe ultimul vagon al unui tren și s-a electrocutat Foto: Arhivă

Minorul a fost adus la Unitate de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, unde a fost stabilizat, după care a fost transferat la un spital din București. De asemenea, adolescentul a suferit și un politraumatism după ce a căzut de la înălțime.

„Astă seară, în jurul orei 19:00, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe un copil in vârstă de 15 ani cu arsuri de gradul 2, 3 și 4 pe 90% din corp. De asemenea, copilul prezenta și politraumatism prin cădere de la înălțime. Era conștient când a fost adus. A fost stabilizat în UPU și transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, secția Chirurgie plastică“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Poliția a deschis un dosar penal

Potrivit polițiștilor care au deschis un dosar penal, adolescentul s-a urcat pe ultimul vagon al unui tren și s-a electrocutat.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție T.F. Târgu Jiu au fost sesizați de personalul stației CF Târgu Jiu, despre faptul că o persoană a fost electrocutată. La fața locului, polițiștii au identificat un adolescent de 15 ani, din orașul Târgu Cărbunești, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că adolescentul s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren, electrocutându-se. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite