Traficantul Ovidio Guzman, fiul lui „El Chapo“, arestat în Mexic

0
Publicat:

Ovidio Guzman, fiul renumitului traficant de droguri mexican Joaquin „El Chapo” Guzman, a fost arestat de autoritățile mexicane, după ce a mai fost reținut și în 2019.

Ovidio Guzman FOTO: Profimedia
Ovidio Guzman FOTO: Profimedia

Traficantul Ovidio Guzman, fiul regelui încarcerat Joaquin "El Chapo" Guzman, a fost arestat de autoritățile mexicane, au declarat joi pentru Reuters patru oficiali din această țară.

Ovidio a mai fost reținut pentru scurt timp în statul nordic Sinaloa în octombrie 2019 de către forțele de securitate, dar apoi a fost eliberat rapid pentru a evita represaliile violente din partea bandei sale de traficanți.

În 2019, "El Chapo", despre care se crede acum că are 67 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru mai multe acuzații legate de droguri. De atunci, el a fost ținut în izolare la ADX Florence, o închidoare din Colorado, considerată cea mai sigură din SUA.

El Chapo primește doar o oră pe zi în aer liber și nu are voie să vorbească la telefon decât 15 minute pe lună cu trei persoane verificate în prealabil de guvernul american: mama sa, una dintre surorile sale și cel mai mic copil al său.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite