Momentul în care un cangur se năpustește asupra unei turiste care a încercat să-l mângâie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O turistă care se afla în vacanță în parcul Kangaroo Valley din Australia a fost atacată de un cangur extrem de violent.

Un cangur care se odihnea a atacat o turistă care se afla în vacanță în Australia, după ce femeia a încercat să mângâie animalul.

Shakila era cazată la Kangaroo Valley, la aproximativ 160 km sud-vest de Sydney. Imaginile arată momentul în care ea s-a apropiat de un cangur aparent timid, potrivit dailymail.com. 

A mers în liniște în spatele lui, pentru a-l observa mai de aproape, când acesta s-a întors brusc și a început să o urmărească. Turista a intrat în panică, iar cangurul furios a început să o lovească.

Din fericire, cangurul și-a pierdut rapid interesul și s-a îndepărtat, dându-i timp Shakilei să fugă.

Cangurul a atacat turista aflată în vacanță
Cangurul a atacat turista aflată în vacanță

Această întâmplare are loc la doar trei luni de la al doilea atac mortal al cangurilor din Australia în 100 de ani.

Peter Eades, un bărbat în vârstă de 77 de ani din Australia de Vest, a fost ucis în luna septembrie de cangurul său de companie.

Echipele de intervenție au fost nevoite să împuște cangurul mascul de trei an, deoarece acesta a împiedicat paramedicii să ajungă la bărbat, care era grav rănit.

În general, cangurii sunt considerați inofensivi, atâta timp cât sunt lăsați în pace.

Departamentul de Mediu din Queensland spune: "Atât cangurii masculi, cât și femelele sunt animale sălbatice mari și puternice, capabile să provoace răni oamenilor și trebuie tratate cu un nivel adecvat de respect și precauție".

Picioarele puternice și ghearele ascuțite reprezintă cele mai mari amenințări atunci când te confrunți cu un cangur, deoarece ambele pot provoca răni grave.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite