Un cangur a murit de stres la Arad, după ce a fost fugărit de un grup de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cangur a fost fugărit de un grup de copii în municipiul Arad, după care a murit de sperietură în maşina Poliţiei Transporturi Feroviare.

Specialiştii spun că: „Cel mai probabil cangurul a murit pe fondul stresului şi al oboselii”. Cei care au solicitat Poliţiei Locale Arad să intervină pentru capturarea unui cangur care era fugărit de un grup de copii, în zona staţiei CFR au fost locuitorii din cartierul Aradul Nou. În cele din urmă cangurul a fost prins de către agenţii Poliţiei Transporturi Feroviare,  întrucât ajunse pe liniile de tren.

Directorul Poliţiei Locale, Viorica Graur, spune că în momentul când au ajuns ei, cangurul era mort în portbagajul maşinii unui agent de la Poliţia Transporturi Feroviare. 

Aceasta a spus că echipajul său urma să preia animalul pentru a fi transportat la Centrul pentru câini fără stăpân, pentru a fi îngrijit până la găsirea proprietarului.

În cele din urmă, a fost preluat cadavrul, care urmează să fie îngropat. Poliţiştii încearcă să afle cui aparţinea animalul, bănuind că acesta a scăpat din curtea unei case din zona Gării Aradul Nou. Ei nu exclud nici ipoteza ca animalul să fi sărit dintr-un vagon care a trecut prin gară. 

Vă mai recomandăm: Un prahovean anonim a donat doi canguri pitici la Zoo Bucov

VIDEO Un copil de şapte ani, salvat de un cangur după ce s-a rătăcit în savana australiană

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite