Accident tragicomic între un cangur şi două bicicliste: cum i-au salvat silicoanele viaţa uneia dintre femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plimbatul cu bicicleta se poate dovedi periculos. Asta au înţeles şi două australience de 45 şi de 47 de ani care au suferit un accident tragicomic provocat de un cangur. Deşi l-au crezut inofesiv, animalul le-a atacat violent, cele două femei ajungând la spital.

Decizia de a-şi face implant mamar i-a salvat viaţa unei australience. În timp ce se plimbau cu bicicletele, Sharon Heinrich, în vârstă de 45 de ani, şi o prietenă a acesteia au avut parte de cea mai neagră zi din viata lor. Un cangur le-a atacat trântindu-le la pământ. Impactul a fost atât de puternic încat Sharon s-a ales cu trei coste rupte. Medicii i-au spus că situaţia putea fi mult mai gravă, dar silicoanele i-au salvat viaţa, acţionand în acelaşi mod ca şi airbag-urile.

Potrivit Daily Mail, femeile au obsevat cangurul, dar l-au crezut inofeniv. „M-am gandit că este draguţ, dar apoi a sărit pe mine folosindu-mă pentru a-şi face avânt asupra prietenei mele”, a povestit Sharon.

Aceasta trebuie să îşi schimbe silicoanele. Situaţia este mai gravă în cazul prietenei femeii, care a suferit o comoţie cerebrală în urma accidentului. „Am fost la pământ şi nu am putut să respir timp de aproximativ zece minute. Nu am putut vorbi. Sharon s-a ridicat şi a rămas alături de mine până mi-am revenit. A mers apoi  în jur de o jumatate de kilometru pentru a cere ajutor”, a povestit femeia grav ranită.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite