Incident grav în Thailanda: Două persoane au murit după ce un pod s-a prăbuşit peste maşinile de pe autostradă FOTO/VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite după ce un pod s-a prăbuşit în cursul nopţii de duminică peste maşinile care treceau pe o autostradă situată în districtul Muang, situat în apropierea capitalei Bangkok.

Podul fusese închis pentru reparaţii, iar duminică noapte o grindă uriaşă de beton, ce cântărea aproximativ cinci tone, s-a desprins şi a căzut peste trei vehicule ce se aflau pe autostradă, transmite Thai PBS. 

O femeie care se afla pe scaunul din dreapta - faţă a murit pe loc, iar şoferul a fost grav rănit, fiind scos din maşină de către martorii. De asemenea, alte cinci persoane dintr-un alt autoturism au fost rănite. autorităţile thailandeze au anunţat că un oficial care supraveghea lucrările la pod a murit în timpul incidentului. 

Ministrul transporturilor Saksayam Chidhob a declarat presei thailandeze că a solicitat deschiderea unei investigaţii de către Departamentul pentru Autostrăzi şi ajutarea victimelor. 

Incidentul a fost surprins şi în imagini video ce pot fi vizionate aici

Pod rutier prabusit Thailanda 1 august 2022 FOTO Profimedia
Pod rutier prabusit Thailanda 1 august 2022 FOTO Profimedia
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite