Accident mortal lângă Zimnicea. Maşină ciocnită frontal de TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Teleorman
FOTO: IPJ Teleorman

Accidentul rutier s-a produs luni, 1 august, pe DN 51A, între localităţile Zimnicea şi Fântânele. Printre victimele transportate la spital este şi un copil de 11 ani.

Conform poliţiştilor din cadrul IPJ Teleorman, un bărbat de 46 de ani din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51A (dinspre Fântânele către Zimnicea) ar fi intrat în coliziune frontală cu un camion condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani de cetăţenie turcă, înmatriculat în judeţul Ilfov.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi vătămarea corporală a pasagerilor din autoturism: o femeie în vârstă de 44 de ani, un copil în vârstă de 11 ani, ambele din municipiul Alexandria. Şi şoferul camionului a suferit răni. Toate victimele au fost transportate la spital. 

În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ISU Teleorman arată că şoferul decedat a fost scos din caroseria deformată a maşinii în stop cardiorespirator. Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns. 

Vă recomandăm şi: 

Accident grav în Teleorman: Doi adulţi şi doi copii sunt inconştienţi. Unui copil de 3 ani i se fac manevre de resuscitare

Ideo Ideis #17: Şapte zile de festival cu teatru, film, muzică şi POV:eşti

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite