Imagini horror: Femeie executată de la mică distanță de un terorist Hamas la festivalul de pe 7 octombrie

0
Publicat:

Imagini cutremurătoare ies la iveală după masacrul Hamas din 7 octombrie, în Israel. O înregistrare difuzată de armata israeliană arată cum a fost executată, de la mică distanță, o femeie de către un terorist.

Teroriștii au tras în oamenii care fugeau de la festival FOTO Captură video
Teroriștii au tras în oamenii care fugeau de la festival FOTO Captură video

Israel a prezentat luni imagini de pe camere de supraveghere din 7 octombrie, care arată luptători înarmați ai Hamas, care urmăresc oameni la festivalul de muzică în aer liber, unul fiind văzut executând o femeie de la mică distanță.

Israelul încearcă să evite criticile internaționale pentru răspunsul său la furia Hamas, care a declanșat un război devastator în Gaza, anunță Reuters. În ciuda cererilor tot mai mari pentru încetarea focului, Israelul a spus că va continua campania până când Hamas va fi eradicat.

  „Acesta este un război între bine și rău”  

Acesta este un război între bine și rău”, se spune în postarea distribuită pe rețelele de socializare cu materialul video de către un cont care are legături cu Ministerul de Externe al Israelului, arată sursa citată.

Videoclipul arată oameni care fug de oamenii înarmați Hamas, în timp ce încercau să scape de la festivalul de lângă graniță, desfășurat pe 7 octombrie și care s-a transformat într-un masacru.

La finalul videoclipului, în fundal, una dintre femeile urmărite stă ghemuită la pământ, cu un bărbat înarmat lângă ea. Câteva clipe mai târziu, bărbatul înarmat ridică pușca și trage din apropiere în femeia care cade.

Videoclipul nu are sunet, dar un nor de praf se ridică de la pământ, în timp ce teroristul a apăsat pe trăgaci.

Victimei nu i-a fost dezvăluită identitatea.

Reuters a verificat locația filmării, în apropiere de Kibbutz Alumim, după aspectul drumului, copaci și o clădire din apropiere care se potriveau cu imaginile din satelit ale zonei.

Presiunea asupra Israelului pentru a accepta o încetare a focului în Fâșia Gaza crește, în condițiilel în care guvernul condus de Hamas afirmă, conform celui mai recent bilanț, că cel puțin 13.300 de persoane au fost ucise, inclusiv 5.600 de copii, în atacurile și bombardamentele armatei israeliene.

Organizația teroristă a anunțat că „nu se teme'' 

În urma atacului din 7 octombrie comis de comandouri Hamas, care a luat prin surprindere Israelul, 1.400 de persoane au fost ucise pe teritoriul israelian, în majoritate civili, şi 199 au fost răpite.

„Teroriştii Hamas au două opţiuni: să fie ucişi sau să se predea necondiţionat. A treia opţiune nu există'', a dat asigurări ministrul apărării israelian, Yoav Gallant.

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas, aflată la putere în Fâşia Gaza din 2007 şi considerată organizaţie teroristă de Uniunea Europeană şi SUA, a dat asigurări că „nu se teme''.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite