Brazilia: Pasageri clandestini salvați după ce au stat 13 zile pe cârma unui vas VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane s-au urcat clandestin pe cârma unui vapor provenind din Nigeria unde și-au petrecut 13 zile, fiind salvați în largul coastelor Braziliei, a informat Poliția federală din Brazilia, scrie AFP, conform Agerpres.

Steag Brazilia FOTO: Shutterstock
Steag Brazilia FOTO: Shutterstock

"Patru pasageri clandestini au fost ascunşi într-un compartiment deasupra cârmei", a declarat Poliţia federală (PF) într-un comunicat emis după efectuarea operaţiunii de salvare care a avut loc, în apropierea coastelor statului Espirito Santo din Brazilia.

Poliția federală a difuzat imagini video care îi arată pe cei patru bărbați care au urcat clandestin pe safran, parte a cârmei care se află sub carena și care poate fi scufundată, situație extrem de periculoasă în cazul unui drum de două săptămâni peste Atlantic.

"Au fost localizaţi de membri ai echipajului navei" aflat sub pavilion liberian, "plecată din Lagos pe 27 iunie", au precizat autoritățile braziliene.

O sursă din cadrul Poliției federale a declarat pentru AFP că cei patru pasageri clandestine sunt "în stare bună de sănătate" şi sunt "bine hrăniţi". "Vor rămâne sub responsabilitatea Agenţiei Maritime până când vor fi returnaţi în ţara de origine", a completat Poliția federală într-un comunicat.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite