Atac armat într-un mall din Bangkok: cel puțin trei persoane au fost ucise de un atacator de 14 ani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 14 ani a fost arestat după ce a deschis focul într-un centru comercial de lux foarte frecventat din centrul orașului Bangkok, a transmis poliția thailandeză, relatează The Guardian.

Un băiat de 14 ani a fost arestat. Foto Captură video Twitter (X)
Un băiat de 14 ani a fost arestat. Foto Captură video Twitter (X)

Potrivit serviciilor de urgență, în incidentul care a avut loc la centrul comercial Siam Paragon, în jurul orei locale 17.00, minimum trei persoane au fost ucise și alte trei rănite. Cadrele medicale au anunțat că unul dintre răniți este un cetățean străin.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se vede cum o mulțime de oameni aleargă spre ieșirea din centrul comercial. Într-o altă înregistrare video, aparent realizată în zona de mâncare de la etajul inferior al mall-ului, un membru al personalului se ascunde sub o tejghea, în timp ce se aud sunete asemănătoare unor focuri de armă.

Potrivit presei thailandeze, focuri de armă au fost auzite dinspre o toaletă din mall.

Premierul thailandez Srettha Thavisin a transmis printr-o postare publicată pe X (Twitter): „Sunt la curent cu incidentul armat de la Siam Paragon și am cerut poliției să investigheze. Sunt extrem de îngrijorat”.

Împușcăturile în masă au devenit o problemă din ce în ce mai mare în Thailanda în ultimii ani. În luna octombrie a anului trecut, 22 de copii au fost uciși în timpul unui atac armat comis de un fost ofițer de poliție la o grădiniță din Utthai Sawan, în nord-estul Thailandei. În urmă cu trei ani, 29 de persoane au fost ucise și 57 rănite într-un schimb de focuri în mai multe zone, inclusiv la un centru comercial, în orașul Nakhon Ratchasima din nord-estul țării.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite