Un bărbat a rămas fără o parte din ureche după ce a fost agresat de un soț gelos

0
Publicat:

Supărat peste măsură că un trecător nu-și mai lua ochii de la soția lui, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat de oamenii legii din orașul italian Sondrio, după ce i-a smuls cu dinții o parte din urechea dreaptă respectivului individ, relatează Il Mattino.

Bărbatul a fost arestat pentru vătămare corporală din culpă. Foto: Shutterstock (Arhivă)
Bărbatul a fost arestat pentru vătămare corporală din culpă. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Întâmplare s-a petrecut duminică, 11 iunie. La fața locului au sosit autoritățile, după ce au fost sesizate cu privire la o dispută între doi bărbați. 

Se pare că întreaga scenă ar fi avut loc după ce soția bărbatului, în vârstă de 31 de ani, i-ar fi spus acestuia că este deranjată de faptul că un trecător nu-și mai ia ochii de la ea. Astfel, acesta s-a îndreptat spre respectivul individ, iar în timp ce vorbeau s-a năpustit asupra lui și l-a mușcat de urechea dreaptă. 

Bărbatul agresat a fost dus la spitalul din Sondrio, apoi a fost supus unui consult ORL. Conform sursei citate, victima are nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale pentru „amputarea părții superioare a urechii drepte cu leziuni permanente”. 

Ținând cont de gravitatea faptei, motivele banale și condamnările anterioare, inclusiv violență în familie și amenințarea unui funcționar public, agresorul, originar din Nigeria, a fost arestat pentru vătămare corporală din culpă. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite