Crima de la Slatina. Tânăra de 28 de ani a fost omorâtă din gelozie. Criminalul a apelat chiar el 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 28 ani, victima oribilei crime din Slatina, a fost omorâtă din gelozie. Concubinul său i-a aplicat nenumărate lovituri de cuțit, după care a anunțat Poliția.

Anchetatorii au descoperit trupul femeii în locuința bărbatului FOTO: Cătălin Fircoiu
Anchetatorii au descoperit trupul femeii în locuința bărbatului FOTO: Cătălin Fircoiu

Crima s-a produs miercuri, 31 mai 2023, într-o locuință din Slatina, din cartierul „Zahana”. O femeie în vârstă de 28 ani a fost aproape ciopârțită de concubinul său, cu 23 ani mai mare. După ce a comis fapta, chiar bărbatul a sunat la 112 și a anunțat crima. Motivul crimei ar fi gelozia, conform anchetatorilor. 

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a fost sesizat telefonic de către I.P.J. Olt – S.I.C., cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, (...) astfel că procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul acestei unităţi efectuează cercetări sub aspectul respectivei infracţiuni.

În fapt, s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 31.05.2023, în timp ce se aflau în locuinţa numitului D. M., din mun. Slatina, jud. Olt (zona Zahana), acesta a lovit-o în mod repetat cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), pe concubina sa, D. S. J., cu consecinţa producerii de multiple plăgi tăiate-înţepate, care au condus la decesul acesteia”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

„Moartea a fost violentă”

Bărbatul a lovit-o pe tânără, în repetate rânduri, cu un cuțit găsit de anchetatori al fața locului, provocându-i deceseul. Moartea a fost violentă, au stabilit medicii legiști.

„Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de S.J.M.L. Olt la data de 31.05.2023, a rezultat că moartea numitei D. S. J., de 28 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, a fost violentă. Ea s-a datorat hemoragiei interne şi externe consecinţa multiplelor plăgi înţepate-tăiate. Dintre plăgile tăiate-înţepate, unele au fost toracice, penetrante (trei toracic posterior, patru toracic anterior, una toracic lateral), între acestea şi moartea susnumitei existând legătură de cauzalitate directă necondiţionată. Leziunile traumatice au fost produse prin lovire cu un corp tăietor-înţepător, posibil cuţitul găsit la faţa locului”, au mai precizat procurorii.

Nu este clar, însă, cu cât timp înainte de apelul la 112 a săvârșit bărbatul crima, medicul legist stabilind, conform anchetatorilor, că „moartea numitei D. S. J. poate data de câteva ore”.

„Precizăm că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie”, au mai precizat procurorii PT Olt

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite