Bătrân atacat în casă de un infractor gelos. Abia ieșit din închisoare, acesta îl suspecta de o relație cu nevasta lui

0
Publicat:

Un bătrân de 79 de ani riscă ani grei de închisoare pentru omor. El s-a apărat înjunghiindu-l pe un individ care dăduse buzna peste el în casă, pentru că îl suspecta de o legătură amoroasă cu soția lui cât fusese la închisoare.

Bătrânul și-a ucis vecinul care îl atacase cu un cuțit FOTO arhivă Adevărul
Bătrânul și-a ucis vecinul care îl atacase cu un cuțit FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 40 de ani dintr-o localitate din județul Vaslui s-a îmbătat și apoi a mers la casa unui vecin, un bătrân de 79 de ani, acuzându-l că ar fi avut o relație cu soția lui pe perioada cât fusese la închisoare.

Individul de 40 de ani a spart un geam al casei și a dat buzna peste bătrân ca să îi ceară socoteală despre legătura amoroasă închipuită pe care credea ca acesta ar fiu avut cu partenera lui de viață.

Ca să își salveze viața, bărbatul de 79 de ani a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit de mai multe ori pe agresor.

Victima, care abia ieșise din închisoare acum două săptămâni, s-a prăbușit în casa bătrânului și a decedat la scurt timp.

După ce l-a înjunghiat pe vecinul său, bătrânul și-a anunțat familia despre cele întâmplate. Rudele lui au sunat la poliție.

„Pe fondul alcoolului și al geloziei, după o ceartă cu concubina căreia îi reproșa o relație cu un vecin în vârstă de 79 de ani, victima, a intrat fără drept în curtea și casa bătrânului. Acesta a început să se apere, înjunghind victima”, a declarat Ingrid Botezatu, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Bărbat de 40 de ani fusese trimis la închisoare pentru furt și tâlhărie și după ce fusese eliberat, a început să își suspecteze nevasta, cu care are nouă copii, că ar fi înșelat-o cu bătrânul de 79 de ani.

Bătrânul le-a spus anchetatorilor că femeia mai venea pe la el când avea nevoie de diverse lucruri, iar el o ajuta. Bărbatul de 79 de ani susține că nu a vrut să își omoare vecinul, ci doar s-a apărat, pentru că victima ar fi intenționat să îl omoare.

Bătrânul este cercetat acum pentru omor, în libertate. Anchetatorii trebuie să stabilească dacă bărbatul de 79 de ani a comis fapta în legitimă apărare.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite