Care sunt cele mai geloase zodii şi cum reacţionează nativii lor când sunt geloşi

0
Publicat:

Gelozia este o emoție umană naturală pe care o trăim cu toții din când în când, dar unii oameni sunt mai geloși decât alții. Un motiv posibil ar fi semnul zodiacal sub care te-ai născut, potrivit Click! pentru femei.

Gelozie și control. FOTO 123 RF
Gelozie și control. FOTO 123 RF

Lipsa încrederii în sine este unul din cei mai mari inamici când vine vorba de buna funcţionare a unei relaţii, iar de ea este strâns legată gelozia. Nu toată lumea trăiește însă la fel acest sentiment, iar din punct de vedere astrologic, unele semne zodiacale au o predispoziție mai mare să se manifeste în această direcție.

Fie că te compari cu fosta/fostul, partenerul nu îţi dedică suficient timp sau ai impresia că partenerul flirtează, problema s-ar putea să nu fie la celălalt.

Berbec

Toate lucrurile, chiar și invidia, reprezintă o sursă de competiție pentru nativii Berbec. Ca răspuns la gelozie, ei te fac să regreţi, amintindu-ți cât de ușor poți fi înlocuit.

Taur

Cei născuţi sub semnul Taur cred că toți cei pe care îi iubesc le aparțin și, dacă le subminezi siguranța acestui sentiment, te scot de la inimă şi-și caută un alt partener. Este eficient și face parte din rutina lor de autoîngrijire.

Gemeni

Oricât de extremi sunt, fie vor pretinde că amenințarea și persoana în cauză nu există, fie vor găsi modalități de a submina verbal concurența, subliniind defecte, făcând glume. Gelozia lor se manifestă adesea sub formă de răutate.

Rac

Nativii Rac nu reacţionează pe moment. Ei acumulează treptat dovezi și resentimente și, atunci când te așteapţi mai puțin, scot la iveală toate sentimentele și temerile.

Leu

Adesea, gelozia îi face pe nativii Leu să aibă fantezii de răzbunare estetică. Visează să se răzbune pe rival şi să le ştirbească din frumuseţe pentru a fi siguri că fostul partener va regreta pasul făcut.

Fecioară

Nativii Fecioară insistă să pară calmi, calculaţi și detașaţi chiar şi în momentele în care sunt roşi pe dinăuntru de gelozie. În realitate, adesea, gelozia le dă peste cap capacitatea de a menține această fațadă. Ajung să se dezlănţuie prin critici şi analize excesive. Nimic nu îi va putea alina, nicio scuză sau mângâiere.

 Citește în Click! pentru femei cum își maifestă gelozia nativii celorlalte zodii ale horoscopului!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite