Secretul Pippei Middleton pentru a capta privirile: fitnessul militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pippa Middleton, în vârstă de 30m de ani, a mărturisit că este „obsedată de fitnessul militar”, care îl combină că o serie de alte exerciţii sportive stricte. Pentru a-şi menţine aspectul fizic, sora cea mică a ducesei de Cambridge practică şi pillates şi se aventurează în competiţii ale sporturilor de iarnă.

Sora mai mică a ducesei de Cambridge a întors toate privirile în urma ei, atunci când a participat la nunta lui Kate Middleton cu prinţului William, purtând o rochie albă care, în ciuda simplităţii ei, a atras atenţia asupra corpului ei bine-modelat. Pippa Middleton şi-a dezvăluit secretul siluetei sale: antrenamentul militar.

Mezina familiei Middleton se autodescrie drept o persoană „obsedată de fitnessul militar”, potrivit interviului ei publicat în ultimul număr al revistei britanice „Waitrose”.

„Dimineaţa devreme, un pic prea devreme chiar şi pentru o persoană obsedată de fitnessul militar”, Pippa îşi începe antrenamentele stricte, menţinându-şi obiceiul de a practica o activităţi sportive solicitante.

Pippa ia lecţii de pilates cu maestrul Margot Campbell, notează cotidianul „The Mirror”, participă la competiţii sportive, iar anul trecut a parcurs un maraton de 90 de kilometri, cu skiurile.

 

 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite