Kate Middleton îşi sfătuieşte sora să stea departe de lumina reflectoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ducesa Kate Middleton i-a spus surorii sale, Pippa, să nu mai participe la atâtea evenimente publice, pentru că, astfel poate fi ţinta criticilor.

Ducesa de Cambridge şi prinţul William i-au spus lui Pippa să micşoreze numărul evenimentelor la care se duce, informează „Daily Mail”. 

Săptămâna trecută, ea a fost văzută la petrecerea anuală a lui Sir David Frost, în Wimbledon Royal Box, unde a socializat cu oaspeţi precum Stephen Fry, Sir Elton John şi Sir Bruce Forsyth.

Sora lui Kate a scris pentru ediţia de săptămâna aceasta a publicaţiei „The Spectator” şi este editor pentru „Vanity Fair”.

Un apropiat al cuplului a declarat: „Pippa a fost rugată să o lase mai moale. kate şi William nu au vrut ca ea să scrie o carte despre planificare de evenimente, pe nume Celebrate, dărămite să aibă o rubrică săptămânală în diverse reviste”.

„Au vorbit cu ea despre acest lucru”, conchide prietenul familiei regale.

De atunci, Pippa a rărit numărul evenimentelor publice la care participă. Un alt prieten apropiat a spus: „A micşorat în mod strategic momentele în care este văzută la diverse lansări, în special lansările vestimentare”.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite