Regele Charles, plin de optimism, deși suferă de cancer. Suveranul „merge mai departe, dă tot ce poate”

0
Publicat:

Charles al III-lea și medicii săi sunt foarte, foarte optimiști, plini de încredere, potrivit presei britanice. Suveranul Marii Britanii spune că este recunoscător deoarece cancerul său a fost „depistat foarte devreme” și prognosticul său este bun.

Regele este „foarte optimist” după vestea șoc că are cancer.

Regele Charles al III-lea, cu o zi înainte de anunțul că suferă de cancer FOTO Captură video
Regele Charles al III-lea, cu o zi înainte de anunțul că suferă de cancer FOTO Captură video

Conform Daily Mail,  familia și prietenii ar fi uimiți de hotărârea lui de a continua „treburile ca de obicei”. Se înțelege că boala a fost descoperită foarte devreme și prognosticul este bun.

Charles a făcut excursii duminică, dar și în ultimele luni la Castelul Windsor pentru a petrece timp cu Prințul William, a anunțat The Sun , tatăl și fiul devenind astfel tot mai apropiați. 

Charles a sosit la Londra luni dimineață de la moșia Sandringham împreună cu soția sa, Camilla, pentru a începe un tratament ambulatoriu la un spital care nu a fost dezvăluit. Duminică, regele a putut fi văzut plimbându-se alături de soția sa, calm, liniștit și împărțind zâmbete celor din jur. Nimic nu trăda ceea ce avea să urmeze: anunțul că suferă de cancer.

Insistă să-și continue angajamentele publice

Regina Camilla va fi alături de soțul ei tot timpul, dar acesta a insistat să-și continue angajamentele publice. Alți membri ai Familiei Regale vor interveni pentru a-l înlocui pe suveran, inclusiv prințul de Wales, care va reveni mâine la îndatoririle publice, după problemele medicale ale prințesei Kate.

În timp ce își anulează toate angajamentele publice, Charles insistă să continue cu obligațiile zilnice și poate chiar să conducă un număr mic de întâlniri private.

The Mail a aflat că regele știe despre diagnosticul său încă de la începutul săptămânii trecute, insistând să meargă duminică la biserica din Norfolk.

Camilla a insistat să deschidă miercuri o nouă unitate de îngrijire a cancerului la Londra, știind că soțul ei era pe cale să primească tratament tocmai pentru această afecțiune gravă.

Ea a spus că Regele Charles al-III-lea „merge mai departe, dă tot ce poate”. O sursă a spus: „Întreaga admirație pentru ea. A fost minunată”.

Regele Charles al III-lea are cancer. Anunțul Palatului Buckingham

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer, a anunțat luni Palatul Buckingham într-un comunicat.

„În timpul procedurii recente a regelui în spital din cauza măririi benigne a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare”, potrivit declarației trimise de Palat, citată de NBC News. „Testele de diagnostic ulterioare au identificat o formă de cancer”.

Palatul Buckingham nu a precizat ce formă de cancer a fost diagnosticată sau în ce stadiu a fost găsit.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite