Prințul Harry va merge în Marea Britanie, să-și vadă tatăl, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea a început luni un tratament pentru o formă de cancer nedezvăluită.

Prințul Herry a anunțat că își va vizita tatăl FOTO: Arhivă
Prințul Herry a anunțat că își va vizita tatăl FOTO: Arhivă

Ducele de Sussex a vorbit cu regele Charles al III-lea despre diagnosticul de cancer și va călători în Marea Britanie pentru a-l vedea în zilele următoare, a declarat o sursă apropiată prințului Harry, scrie independent.co.uk.

Palatul Buckingham a dezvăluit luni, într-un comunicat, că monarhul a fost diagnosticat cu cancer. Aceștia au refuzat să dezvăluie tipul de cancer.

După anunț, o sursă apropiată lui Harry a declarat "Ducele a vorbit cu tatăl său despre diagnosticul său. El va călători în Marea Britanie pentru a o vedea pe Majestatea Sa în zilele următoare".

O sursă a declarat pentru Page Six că Prințul Harry a fost ținut la curent cu starea de sănătate a tatălui său după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu o prostată benignă, dar mărită.

Sursa a adăugat că Prințul Harry va călători la Castelul Windsor în următoarele zile pentru a-și vedea tatăl.

Nu se știe încă dacă soția lui Harry, Meghan Markle, va zbura în Marea Britanie împreună cu prințul. Nu este clar nici dacă cei doi copii ai cuplului, prințul Archie și prințesa Lilibet, se vor întoarce în Marea Britanie.

O declarație a Palatului a fost transmisă lun: "În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă care îngrijorează. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice."

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite