Mașina „monument” din Santorini. Cum a reușit un șofer să rămână blocat între ziduri

0
Publicat:

Vacanța în Santorini s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru un șofer, care nu s-a putut dezlipi de mașina sa nici măcar într-o zonă interzisă și, totodată, în motiv de glume pe internet. Imaginea mașinii sale, rămasă blocată între ziduri, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Automobilul rămas „împotmolit” între ziduri, în Santorini FOTO Twitter
Automobilul rămas „împotmolit” între ziduri, în Santorini FOTO Twitter

Automobilul marca Nissan, de culoare albă, a rămas „împotmolit” între zidurile unei străduțe mult prea înguste, destinate exclusiv accesului pietonal. Fotografia a apărut pe internet în dimieața zilei de joi și, de atunci, s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare. A strâns zeci de mii de vizualizări pe Twitter și sute de comentarii, din partea oamenilor care nu își explică modul în care turistul a reușit să ajungă într-o asemenea situație.

Cu atât mai mult cu cât omul se pare că se afla în Mesaria, un sat situat la marginea caldeirei Santorini. Locul este faimos pentru barurile și tavernele cu terase, hoteluri elegante și numeroase locuri în care pot fi admirate apusuri de soare spectaculoase. Toată lumea știe însă că frumosul centru istoric al satului este inaccesibil pentru mașini, scrie publicația greekcitytimes.com. Toți, cu excepția șoferului de față.

Gafa monumentală și întrebările internauților

Nicio interdicție nu a stat în calea șoferului curajos. Rezultatul a fost nu numai că mașina a rămas blocată, ci și imposibilitatea de a se îndepărta din locul respectiv, fără ajutor. Acest incident paradoxal a forțat comunitatea locală să facă o declarație, atrăgând din nou atenția locuitorilor asupra interdicțiilor de circulație rutieră.

După ce imaginea s-a răspândit pe rețelele de socializare, mai mulți utilizatori s-au întrebat cum a reușit șoferul să iasă din mașină. În schimb, alții s-au amuzat spunând că mașina ar trebui să rămână exact acolo unde este, pentru posteritate.

Lasați-o să rămână acolo, ca un monument”, a scris cineva.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite