Familia care locuiește într-un sens giratoriu de 40 de ani, după ce a refuzat să-și părăsească locuința

0
0

Un sens giratoriu a fost construit în jurul casei soților Howatson din Denbighshire, Țara Galilor, la două decenii de la mutarea lor în locuință, dar familia a refuzat să se mute timp de 40 de ani, potrivit Mirror.

Casa e chiar în sensul giratoriu. FOTO Mirror (Google)
Casa e chiar în sensul giratoriu. FOTO Mirror (Google)

David John și Eirian Howatson s-au mutat înlocuința din Denbighshire în 1960, cu aproape 20 de ani înainte ca planurile de sistematizare să prevadă aici amenajarea unui sens giratoriu.

Viața lor a fost însă dată peste cap când a fost construit sensul giratoriu din Denbigh în jurul casei lor. Cei doi soți au refuzat să se mute.

Sensul giratoriu a fost finalizat în 1980, moment în care David John a murit, scrie Mirror.  

„Nu se așteaptă să iasă cineva din sensul giratoriu”

Ieșirea de pe proprietate nu e ușoară. FOTO Mirror (Google)
Ieșirea de pe proprietate nu e ușoară. FOTO Mirror (Google)

La 42 de ani distanță, sensul giratoriu e tot proprietatea familiei Howatson, care numără șapte copii și 12 nepoți ce vizitează în mod regulat sensul giratoriu.

 „Coborârea din sensul giratoriu poate fi o mică provocare. Când oamenii se află într-un sens giratoriu, nu se așteaptă să iasă cineva din sensul giratoriu”, mărturisește un membru al familiei, citat de Mirror.  

„Nu, nu, nu suntem lângă sensul giratoriu, suntem pe el”

 Nici livrările nu sunt ușoare la adresa din sensul giratoriu, căci poate dura ceva timp până când șoferii reușesc să vadă că locuința familiei Howatson se află pe sensul giratoriu, nu pe un drum din apropiere.

Ajung să spun: Nu, nu, nu suntem lângă sensul giratoriu, suntem pe el”, mărturisește Clwyd Howatson.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri