Un român, abandonat şi lăsat să moară în plină stradă în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, în jurul orei 12.00, doi bărbaţi neidentificaţi au abandonat un bărbat în jur de 50 de ani de naţionalitate română în faţa unui bloc de locuinţe. Acesta a zăcut mai multe ore, "fără cunoştinţă şi scoţând sunete ciudate", în cele din urmă decedânt. Cadavrul a fost ridicat patru ore mai târziu, iar medicul legist susţine că a murit "din cauze naturale".

Poliţia Naţională exclude violenţa ca fiind cauza morţii unui bărbat, de naţionalitate română şi în jur de cincizeci de ani, care a decedat duminică la amiază pe stradă, în cartierul Poligono, din Toledo, scrie La Tribuna de Toledo. În jurul orei 12.00, doi indivizi l-au abandonat pe bărbat în dreptul numărului 13 al străzii Escultor Alberto Sanchez, din localitatea castellană.

Bărbatul era îmbrăcat în alb şi cu şlapi în picioare. Vecinii din zonă s-au alarmat când au văzut starea în care se afla necunoscutul. Se afla întins pe jos în faţa intrării în imobil, fără cunoştinţă şi scoţând sunete ciudate. Mulţi s-au gândit că acesta se afla sub influenţa unor droguri care l-au adus în această stare. Şi nu au observat niciun semn de violenţă pe corpul românului. Până la sosirea personalului de Urgenţă, chiar vecinii din clădire au încercat să-i vină în ajutor acestei persoane, pe care au acoperit-o cu o pătură.

Cadavrul a fost ridicat la patru ore după ce bărbatul fusese abandonat în plină stradă

Află pe adevarul.es mai multe detalii despre acest caz

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite