Plantaţii de marijuana şi studio de video-chat erotic în apartamente închiriate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii imobiliari şi proprietarii au parte de surprize tot mai ciudate din partea celor care închiriază locuinţe. Doi studenţi au cultivat plante halucinogene în apartamentele închiriate. Au lăsat proprietarilor „plantaţia”.

Unii proprietari ai apartamentelor închiriate în Timişoara, şi agenţii imobiliari care au găsit chiriaşii, au parte de surprize din cele mai ciudate. Când constată că nu mai primesc bani de la chiriaşi, proprietarii şi agenţii merg în apartamente şi fac descoperiri interesante. Ultima surpriză inedită este o cultură de marijuana în ghiveci peste care au dat agenţii imobiliari de la Agenţia Dream House.

Am fost sunat de proprietară, care mi-a spus că sunt probleme cu tânărul care nu a plătit de o lună chiria şi utilităţile. Când am intrat în apartament, m-a lovit un miros puternic. Am găsit o veritabilă plantaţie de marijuana, la maturitate”, a povestit Roger Dunăreanu, agent imobiliar.

Apartamentul cu două camere fusese închiriat unui student. “Era un apartament modest la preţ mic. Plantaţia era în camera a doua. Avea toată instalaţia aferentă, cu lămpi halogen şi instalaţie de umidificare. Era şi un motoraş legat la un bazin”, a mai spus Dunăreanu. Acesta a mai povestit că, după ce a găsit „plantaţia”, a mai reuşit să discute cu tânărul la telefon.  “Mi-a spus doar atât: vă rog nu îmi faceţi nimic. De atunci nu ştiu ce s-a mai întâmplat. A fost ultima dată când am vorbit cu el. Ştiu că proprietara a distrus tot”, a mai spus Roger Dunăreanu.

Plante înmugurite în garsonieră


Săptămâna trecută, agenţii de la Dream House au descoperit o nouă plantaţie de marijuana într-o garsonieră închiriată în Calea Lipovei. Locuinţa fusese ocupată de o studentă la Arte. “La un moment dat a anunţat că nu mai poate să plătească pentru că tatăl ei, om de afaceri, are probleme financiare grave”, a mai explicat Dunăreanu. Proprietara garsonierei a încuiat uşa cu altă yală şi apoi a chemat agentul imobiliar, când chiriaşa s-a prezentat la uşa ei. “M-am dus împreună cu proprietarul şi am intrat în garsonieră. Am descoperit o lampă halogen sub care se aflau două plante de marijuana înmugurite. Proprietara a dat-o afară şi i-a reţiunut laptopul până la achitarea datoriei”, a mai spus agentul imobiliar.
Citeşte amănunte despre poveştile agenţilor imobiliari mâine în Adevărul de Seară

Studio videochat in casa inchiriata

Reprezentanţii agenţiei imobiliare Dream House au simţit pe pielea lor ce înseamnă chiriaşii dubioşi. Ei au fost contactaţi de poliţie pentru a rezolva o problemă spinoasă. În apartamentul închiriat unei tinere se presupunea că stă una din persoanele aflate sub supraveghere în cazul Diana Maloş, tânăra care a fost găsită spânzurată într-o pădure de lângă Suceava.



Apartamentul a fost închiriat de tatăl unei studente la drept. Era dintr-o familie foarte bună. A plătit omul chiria anticipat pe şase luni. După patru luni, am fost contactat de cineva de la poliţie care mi-a spus că în apartament locuieşte o persoană care se află sub supravecherea lor. Era vorba de un interlop”, a declarat Emanuel Bejenaru. Agentul a plecat cu poliţiştii la apartament, unde a avut parte de o surpriză de proporţii. Garsoniera a fost transformată într-un studio de filme erotice. „Toată camera amenajată pentru video-chat erotic. Avea accesorii specific, lumânări, biciuri, perdele roşii şi sute de DVD-uri”, a mai spus Bejenaru.

Urmăritul a fost găsit în cadă după perdea

Întâlnirea din apartamentul transformat în studio de chat erotic s-a încheiat cu un moment comic. „Poliţiştii au întrebat dacă mai este cineva în apartament, iar fata a spus că nu. După mai multe minute, un poliţist a intrat în baie unde l-a găsit ascuns pe cel pe care îl căutau. Era în cadă după perdea”, a mai spus Bejenaru.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite