Două polițiste gemene din Rusia au făcut scandal într-un club. „Sunteți niște gunoaie! Vă rezolvăm noi”

0
Publicat:

Un incident în care au fost implicate două polițiste, surori, a avut loc pe 17 septembrie, în fața clubului Malibu din Bolșoi Kamen. 

Polițistele nu au fost lăsate să intre în restaurant FOTO: bloknot.ru
Polițistele nu au fost lăsate să intre în restaurant FOTO: bloknot.ru

Cele două polițiste, surori, au încercat să intre în restaurant, „dar au fost rugate să părăsească incinta din cauza stării de ebrietate în care se aflau”.

Polițistele i-au insultat pe paznici, au fluturat un fel de acte oficiale și au amenințat că îi vor reține: „De ce naiba nu ați lăsat un polițist să intre? Sunteți niște nimeni, sunteți niște gunoaie, practic”, le-a spus una dintre femei paznicilor.

Femeile scandalizate sunt surori gemene, Victoria I. și Natalia Z. Prima dintre ele este șefa departamentului teritorial al Direcției de Investigații a Comitetului de Investigații pentru Primorski Krai, iar cea de-a doua este șefa departamentului de securitate economică al Departamentului Intercomunal al Ministerului de Interne „Bolșekamenski”.

După apariția videoclipului scandalos, Ministerul de Interne și Comitetul de Investigații au început o analiză oficială a incidentului. Cu toate acestea, serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne din Primorski Krai susține că nu are nicio informație despre „eroinele” din videoclip.

Departamentul a subliniat, de asemenea, pentru publicația Podemem că „fata care și-a fluturat cartea de identitate nu are cu siguranță legătură cu departamentul nostru”. În plus, Ministerul de Interne susține că nu a primit nicio sesizare din partea restaurantului.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite