Cine sunt tinerii care și-au scris numele pe pereții Colosseumului. „Au ofensat întreaga lume” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi turiști au fost filmați în timp ce își scrijeleau numele cu cheile pe zidurile Colosseumului din Roma, un edificiu cu o vechime de 1.937 de ani.

Ivan și Hayley sursa: Facebook
Ivan și Hayley sursa: Facebook

Geograful Ryan Lutz, în vârstă de 38 de ani, l-a filmat pe turist în timp ce își scria numele cu cheile pe Colosseum, un monument istoric vechi de 1.937 de ani.

Bărbatul poate fi văzut zgâriind „Ivan + Hayley 23”, pe una dintre cărămizi, înainte de a zâmbi la cameră.

Conform Daily Mail, Ivan Dimitrov, în vârstă de 27 de ani, cunoscut și sub numele de Ivan Hawkins, este cel surprins în timp ce sculpta cuvintele "Ivan și Hayley 23" în zidărie cu un set de chei.

Ivan, născut în Bulgaria, a fost la Roma cu iubita sa, Hayley Bracey, în vârstă de 33 de ani, weekendul trecut.

MailOnline a stabilit că Ivan, care este originar din Lovech, lucrează ca antrenor de fitness în Bristol, dar are și un loc de muncă ca livrator.

Un purtător de cuvânt al carabinierilor a declarat: "În urma investigațiilor, în urma plângerii prezentate de Autoritatea Parcului Colosseum, Carabinierii Comandamentului din Roma Piazza Venezia, coordonați de Procurorul Public din Roma, au identificat, prin investigații specifice, persoana suspectată de a fi responsabilă pentru gravarea numelui său și al partenerei sale la Colosseum”.

"Carabinierii au constatat că este vorba despre un cuplu, bărbat și femeie, care locuiesc în Anglia. Trebuie remarcat faptul că procedura se află în faza de investigare preliminară, prin urmare, suspectul trebuie să se considere nevinovat până la pronunțarea unei sentințe definitive."

Între timp, într-o declarație, ministrul culturii, Gennaro Sangiuliano, a declarat: "Un act care i-a ofensat pe toți cei din întreaga lume care apreciază valoarea arheologiei, monumentelor și istoriei.”

Mama lui Hayley a declarat pentru MailOnline: "Nu, nu poate fi corect. Nu ar face așa ceva. E în vacanță în Italia. Ivan este partenerul ei și amândoi sunt plecați."

Tatăl ei a refuzat să comenteze când a fost abordat de MailOnline, spunând: "Nu am nimic de spus".

Surse din poliția italiană spun că ei cred că Dimitrov se află în Bulgaria cu familia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite