Cine și de ce a ucis-o pe Angela? Moartea femeii găsite cu o mască din bandă adezivă pe față, un mister nerezolvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mască făcută din bandă adezivă și câteva oase umane rămân în centrul unui caz misterios care a lăsat polițiștii nedumeriți timp de zece ani. Pe 21 iunie 2014, un grup de turiști se aflau într-o drumeție în jurul unor mlaștini de pe insula Foulness din Essex, când au făcut descoperirea macabră.

Moartea tinerei rămâne încă un mister FOTO The Sun
Moartea tinerei rămâne încă un mister FOTO The Sun

Dacă acest lucru nu era suficient de sinistru, grupul a descoperit în apropiere un pachet de bandă adezivă plin de noroi, relatează The Sun.

Insula Foulness a devenit rapid scena unei pe scară largă, ofițerii căutând rămășițe umane în mlaștina din zonă. Un paradis al pasionaților de păsări, zona este renumită ca loc de reproducere a păsărilor sălbatice. Dar este, de asemenea, o zonă militară cheie de testare a explozibililor și poate fi accesată doar cu permisiune.

De asemenea, insula este izolată complet de continent de pârâuri înguste, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca victima să fi fost ucisă pe insulă.

A fost nevoie de mai mult de o lună pentru a se stabili că rămășițele aparțin Angelei Millington, în vârstă de 33 de ani, arată sursa citată.

Femeia trăia pe străzi

Direcția pentru infracțiuni grave din Kent și Essex au deschis imediat o anchetă pentru crimă, în timp ce încerca să pună cap la cap stilului de viață haotic al Angelei. Femeia trăia pe străzile din Southend-on-Sea și nu mai fusese văzută din februarie.

A fost nevoie de mai mult de un an de cercetări pentru o evoluție în acest caz. Arestarea unui bărbat în vârstă de 66 de ani, suspectat de crimă, care a fost ulterior eliberat pe cauțiune, a adus ancheta la punctul de plecare.

Același suspect a fost arestat din nou în decembrie 2015, dar de data aceasta a fost eliberat, fără a fi formulate acuzații pe numele său.

Un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost reținut pentru suspiciune de crimă, însă, la scurt timp, eliberat.

În vederea obținerii mai multor informații a fost oferită o recompensă de 10.000 de lire sterline. Poliția a încercat, de asemenea, să facă hashtagul #answersforangela să fie în trend pe X, fostul Twitter, dar fără succes.

Nu se cunoaște cauza morții

Dar un nou interes pentru moartea Angelei a apărut în 2016, când detalii macabre au fost dezvăluite de polițiști.

Ofițerii au publicat imagini simulate care arată cum a fost folosită banda adezivă ca o mască terifiantă.

Folosind un manechin pentru a o reprezenta pe Angela, banda neagră și groasă a fost înfășurată în jurul capului, acoperindu-i ochii, nasul și gura.

Masca reală a fost, de asemenea, prezentată în fotografii tulburătoare, în timp ce poliția făcea o încercare disperată de a-l prinde pe ucigașul ei.

În același timp, polițiștii nu au putut spune dacă masca a fost pusă pe fața Angelei înainte sau după moartea acesteia.

De asemenea, nu se știe de cât timp se afla pe insulă, iar autopsia nu a putut stabili cauza morții.

Un medic legist a înregistrat un verdict deschis la anchetă, în timp ce poliția din Essex a povestit că trupul ei a ajuns probabil pe insulă de pe malul mării din Southend.

„Poliția din Essex a tratat întotdeauna moartea ei ca fiind suspectă”

Acum, la un deceniu de la această crimă terifiantă, poliția a lansat un nou apel pentru obținerea de noi informații.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru The Sun Online: "Cazul pentru a determina cum a murit Angela Millington rămâne nerezolvat. Corpul Angelei a fost găsit eșuat pe insula Foulness sâmbătă, 21 iunie 2014. Încă nu se știe cum a murit tânăra de 33 de ani, care locuia în Southend, și nici cât timp a stat acolo. Poliția din Essex a tratat întotdeauna moartea ei ca fiind suspectă”.

La fel ca în toate cazurile nerezolvate, poliția din Essex își menține angajamentul de a găsi răspunsuri la moartea Angelei. Oricine are informații poate suna la poliția din Essex la 101 sau la Crimestoppers în mod anonim la 0800 555 111”, a transmis Poliția.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite