Ce secret i-a ascuns un bărbat iubitei sale timp de 5 ani: „Viața mea e distrusă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Italia a descoperit că bărbatul lângă care credea că își trăiește fericită viața și pe care îl cunoștea din copilărie a infectat-o intenționat cu HIV, potrivit publicației italiene La Repubblica.

Femeie bolnavă. FOTO Shutterstock
Femeie bolnavă. FOTO Shutterstock

Descoperirea femeii a fost una întâmplătoare, iar șocul, pe măsură.

„A fost partenerul meu, am aflat că are HIV după un accident. Acum, nimeni nu-mi poate reda sănătatea (... ). Sunt fericită pentru că vocea mea a fost auzită. Dar durerea este atât de mare, viața mea a fost distrusă. Și nici pedeapsa de opt ani, nici plata provizorie de 100.000 de euro nu-mi pot reda sănătatea pe care mi-a luat-o", a povestit femeia infectată partenerul său seropozitiv. 

Femeia are 50 de ani. Publicația italiană a numit-o Maria (păstrând confidențialitatea asupra numelui real), iar povestea ei pe pe cât de dramatică, pe atât de adevărată. 

Avea  43 de ani când s-a îndrăgostit de bărbatul care a îmbolnăvit-o, dar se știau de mici și, cu atât mai mult, credea că e un om de încredere.

„Îl cunoșteam de mulți ani, de când eram copii”, a povestit Maria.

Bărbatul știa că are HIV înainte să-i devină partener

Timp de cinci ani a crezut că au o poveste de dragoste solidă, bazată pe încredere. Nimic nu i-a dat de gândit că partenerul său ar avea HIV și nici prin cap nu i-a trecut că i-ar putea ascunde vreodată ceva atât de important și periculos pentru ea.

Până în 2020, când, după un accident, l-a însoțit pe bărbat la spital. Acolo a constatat că  bărbatul declarase că era pozitiv la HIV și hepatita C de peste zece ani, potrivit Observator, care citează aceeași sursă. 

„A negat, apoi a spus că mi-a ascuns-o de teamă”

Bărbatul va sta în închisoare pentru fapta sa.

 "La început a negat, apoi a spus că mi-a ascuns-o de teamă să nu mă piardă: dar eu l-aș fi iertat. Mi-a distrus viața, acum nu mă face fericită să știu că va merge la închisoare” , a mai mărturisit femeia, potrivit La Repubblica.  

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite