Câți soldați sunt în imagine? Camuflaj ridicat la rang de artă de ucraineni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anton Gerascenko, consilier al ministrului de Interne al Ucrainei, a publicat pe Twitter un clip video în care zece soldați ucraineni exersează arta camuflajului, relatează Daily Mail.

image

Militarii ucraineni sunt acoperiți cu frunze din cap până în picioare, astfel încât să nu fie văzuți de inamic. Aceștia utilizează arta camuflajului pentru a se proteja de armata lui Putin care încearcă să îi repereze. 

Gerascenko a afirmat că este „foarte recunoscător tuturor celor care ne întăresc capacitatea militară”. 

Între timp, Rusia a convenit cu Belarusul că va staţiona arme nucleare tactice pe teritoriul acestei ţări, a anunțat liderul de la Kremlin. După anunțul realizat de președintele rus Vladimir Putin, Kievul a afirmat că Rusia a luat Belarusul „ostatic nuclear”.

Consiliul Municipal din Herson le-a solicitat vineri seară, 24 martie, locuitorilor orașului și celor din localitățile din apropiere să se refugieze în zone mai sigure pentru supraviețuire. 

Din cauza atacurilor constante, este aproape imposibil să asigurăm în mod stabil aprovizionarea cu căldură și apă. Cea mai bună opțiune de protecție este evacuarea către zone mai sigure”, se arată într-un comunicat publicat pe Telegram. 

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite