Bilanț în creștere pentru incidentul din Olanda unde un camion a intrat într-o petrecere stradală. Numărul morților a ajuns la șase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul morților rezultați în urma incidentului în care un camion ieșit de pe șosea a intrat într-un grup de oameni care făceau grătar, într-un sat de la sud de Rotterdam, a crescut la șase. Alte șapte persoane au fost spitalizate, una este în stare critică.

Șoferul camionului este un cetățean spaniol Foto EPA EFE
Șoferul camionului este un cetățean spaniol Foto EPA EFE

Poliția a declarat că șoferul de camion, un bărbat spaniol în vârstă de 46 de ani, a fost suspectat de accidentul care a avut loc sâmbătă seara în satul Nieuw-Beijerland.

Camionul pe care îl conducea bărbatul a ieșit de pe un mic drum rural, a coborât pe malul digului și a intrat în respectiva adunare. Fotografiile de la fața locului au surprins cărți decorațiuni atârnate între copaci și scaune împrăștiate în jurul meselor, cu farfurii încă pe ele, scrie The Guardian.

Purtătoarea de cuvânt a poliției, Mirjam Boers, a declarat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului. „Investigăm ce s-ar fi putut întâmpla”, a spus ea.

Anchetatorii criminalistici au lucrat până în noaptea de sâmbătă în jurul camionului. Ulterior a fost nevoie de o macara și o remorcă pentru a-l transporta înapoi pe șosea.

Primarul local, Charlie Aptroot, a spus, după ce a vizitat fața locului: „Condoleanțe victimelor, familiilor, martorilor oculari și celor care s-au grăbit să ajute în orice mod”.

El a spus că a vorbit cu mulți dintre oamenii de la fața locului și și-a exprimat „aprecierea pentru modul în care oamenii sunt acolo unul pentru celălalt”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite