Xi Jinping le cere șefilor securității naționale din China să se pregătească pentru „cele mai grave scenarii“

0
Publicat:

Liderul chinez le-a cerut oficialilor din domeniul securității naționale să se gândească la scenariile "cele mai grave". Partidul Comunist aflat la putere își intensifică eforturile de a contracara orice amenințare internă sau externă.

Xi Jinping FOTO Profimedia
Xi Jinping FOTO Profimedia

"Complexitatea și dificultatea problemelor de securitate națională cu care ne confruntăm acum au crescut semnificativ", a declarat Xi Jinping la o reuniune a Comisiei de Securitate Națională a partidului, relatează agenția de știri de stat Xinhua.

Cele mai recente instrucțiuni severe din partea lui Xi, cel mai puternic lider chinez din ultimele decenii, vin în contextul în care Beijingul se confruntă cu o serie de provocări, de la o economie în dificultate la ceea ce consideră a fi un mediu internațional din ce în ce mai ostil.

China a introdus o serie de legi pentru a se proteja împotriva amenințărilor percepute, inclusiv legi privind combaterea terorismului, contraspionajul, securitatea cibernetică, organizațiile neguvernamentale străine, serviciile naționale de informații și securitatea datelor.

China



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite