Motivul incredibil pentru care un chinez a fost descalificat dintr-o cursă atletică VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un chinez a fost eliminat de la un maraton din Xiamen după ce a fumat țigară după țigară în timpul cursei de peste 40 de kilometri, relatează Business Insider.

Deși a ajuns la linia de sosire în trei ore și 33 de minute, bărbatul, zis și „Unchiul Chen”, a fost descalificat fiindcă a încălcat regulile competiției sportive care interzic fumatul în timpul cursei. 

Conform Daily Mail, participantul a încălcat regula împotriva comportamentului necivilizat, care interzice, de asemenea, „defecația în aer liber, fumatul sau călcatul florilor sau al spațiilor verzi”. 

„Unchiul Chen”.
Bărbatul a afirmat că țigările îl ajută să ducă până la capăt cursele. Foto X/ Niall Bradley

Regula încălcată de unchiul Chen a intrat în vigoare încă de anul trecut. 

 Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a ajuns faimos pe internet în urmă cu doi ani, după ce au apărut fotografii și videoclipuri în care a fost surprins alergând cu o țigară în gură.

În anul 2022, „unchiul Chen” a ocupat poziția 574 din cei peste 1.500 de alergători care au participat la maratonul din Xinanjiang. El a terminat respectiva cursă în trei ore și 28 de minute. 

Conform Sky News, se pare că obiceiul de a fuma în timpul maratoanelor datează încă din anul 2018, când a participat la cel din Guanghzou. În plus, în anul 2019, bărbatul a fost surprins, de asemenea, fumând în timpul maratonului din Xiamen. 

Bărbatul a afirmat în trecut că țigările îl ajută să ducă până la capăt cursele, conform site-ului chinez de știri Sohu. 

China



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite