Zece lucruri pe care chiar nu ar trebui să nu le spui de la prima întâlnire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La prima întâlnire, informaţiile personale despre fiecare trebuie cântărite cu grijă FOTO Shutterstock
La prima întâlnire, informaţiile personale despre fiecare trebuie cântărite cu grijă FOTO Shutterstock

Riscul exagerării cu informaţii prea personale încă de la prima întâlnire face parte din viaţa oricărui om activ. Fiecare trebuie să-şi asume trecutul său, dar sunt aspecte pe care „avansaţii” în materie de întâlniri recomandă să le eviţi la prima ieşire în doi.

Fostul/ fosta
Nu face cunoscute detaliile care au mers prost în ultima relaţie, pentru că noul partener le-ar putea interpreta drept indicii despre cum ai putea sa te porţi în noua relaţie. Pune-te în locul ei/lui şi gândeştete cum ai interpreta tu astfel de informaţii. Aşteaptă să cunoşti omul de lângă tine până la astfel de dezvăluiri, potrivit Mediafax, care citează „Huffington Post”.

Situaţia ta financiară
Problemele financiare nu sunt surprinzătoare, mai ales astăzi, dar prima întâlnire nu este momentul să dezvălui neajunsurile şi nemulţumirile tale. Este recomandat ca aceste mărturisiri să fie făcute în paşi mărunţi.

Animalele iubite
S-ar putea să fii tentat(ă) să vorbeşti prea mult despre animalul tău de acasă. Dar pozele din telefon ar trebui păstrate doar pentru tine, iar dacă ai mai mult de două pisici, ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte să oferi această informaţie, cel puţin până vă cunoaşteţi mai bine.

Afecţiunile fizice
Dintre persoanele pe care le cunoşti, doar doctorul tău ar trebui să fie interesat de o istorie detaliată a afecţiunilor şi rănilor tale. Iritaţiile suspecte, mai ales cele din părţi ale corpului mai puţin vizibile, trebuie cu siguranţă să-i rămână secrete partenerului, măcar la prima întâlnire.

Dietele
Dacă urmezi un regim anume, nu discuta prea multe despre el, pentru că s-ar putea să pari dogmatic sau plictisitor. Atât vegetarienii sau veganii, cât şi cei cu preferinţe excentrice, ar putea să fie mai reţinuţi în exprimarea lor, mai ales dacă cel/cea de lângă ei tocmai servesc o friptură.

Copiii tăi minunaţi
Ai putea crede că tuturor le plac copiii, dar, chiar dacă ar fi adevărat, nu înseamnă că este necesar să ştie toate detaliile despre ai tăi. Faptul că ai copii, vârsta şi numele lor constituie informaţii suficiente pentru prima întâlnire.

Practici sexuale
De asemenea, preferinţele în dormitor, foştii iubiţi şi talentele lor ar trebui să rămână un mister la primele ieşiri.

Obiceiuri mai puţin comune
Toată lumea le are, dar aceasta nu înseamnă că merită împărtăşite atunci când cunoşti pe cineva. Dacă, de exemplu, ai o afacere de familie în pompe funebre pentru animale sau copiii tăi încă dorm în acelaşi pat cu tine, ai face mai bine să păstrezi misterul asupra acestor detalii pentru ceva timp. Pentru mai mult timp.

Antecedente penale
Orice arestare, soldată chiar cu declararea nevinovăţiei, sau atenţionare, nu ar trebui să fie mărturisită prea curând. Cel mai sigur, ai putea speria cu uşurinţă pe oricine.

Cât de trist şi singur eşti
S-ar putea ca cel/cea de lângă tine să aibă aceleaşi sentimente, dar o asemenea mărturisire ar însemna să oferi mult prea multe informaţii şi ar da înapoi pe oricine. În plus, partenerul tău ar fi pus într-o poziţie incomodă: nimeni nu vrea să ofere terapie la prima întâlnire. Aşadar, gândeşte pozitiv şi poartă-te aşa cum ai vrea să se poarte şi cel de lângă tine.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite