Victimă a traficului de organe: un actor rus a fost agăţat de o blondă şi a rămas fără testicule

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un actor rus a căzut în plasa unor traficanţi de organe FOTO: mirror.co.uk
Un actor rus a căzut în plasa unor traficanţi de organe FOTO: mirror.co.uk

Dmitri Nikolaev, un actor din Moscova, s-a trezit fără testicule după ce a fost drogat de o blondă agăţată într-un bar. Femeia făcea parte dintr-un grup de traficanţi de organe, iar „operaţia“ a fost realizată de un medic cu experienţă.

Actorul rus Dmitri Nikolaev a fost „abordat“ de o tânără blondă după spectacolul pe care acesta îl susţinuse într-un teatru mic din capitala rusă. Aceasta l-a invitat la o saună, iar după ce au băut câteva pahare şi s-au sărutat, i-a strecurat un drog în băutură.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a trezit a doua zi dimineaţă într-o staţie de autobuz din Moscova, plin de sânge şi cu o durere puternică între picioare. El a mers imediat la spital, unde medicii au constatat că a rămas fără ambele testicule.

„S-au sărutat, au bătut împreună ceva bere şi, de acolo, actorului i s-a rupt filmul, căci nu-şi mai aminteşte nimic“, a declarat o sursă din poliţia moscovită.

„Operaţia“ a fost realizată de un chirurg cu experienţă sau chiar de un veterinar, potrivit doctorilor care l-au examinat pe actor şi i-au efectuat o altă intervenţie chirurgicală, pentru a-i închide leziunea.

FOTO: mirror.co.uk

barbat testicule

Dmitri Nikolaev este căsătorit şi i-ar fi spus soţiei că a suferit un traumatism care a necesitat intervenţie medicală de urgenţă, potrivit publicaţiei britanice „Daily Mirror“.

În fiecare oră, trei persoane mor sau sunt mutilate în traficul de organe, potrivit unor date publicate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Transplanturile acoperă în prezent numai 10% din cererea globală de organe, motiv pentru care o intervenţie din zece se bazează pe comerţul ilegal de părţi ale corpului. Ca şi actorul rus, majoritatea victimelor sunt bărbaţi în vârstă de aproximativ 30 de ani, din ţări precum India, China, Pakistan, Brazilia, dar şi România.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite