Ce cred bărbaţii că-şi doresc femeile. Chirurg estetician: „Vor să fie în prim plan şi nu vorbim doar de atenţia celor din jur, ci şi de cum se raportează la ele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chirurgul estetician clujean Mihai Aşchilian  FOTO: arhiva personală a lui Mihai Aşchilian
Chirurgul estetician clujean Mihai Aşchilian  FOTO: arhiva personală a lui Mihai Aşchilian

Mihai Aşchilian, un chirurg estetician în Cluj-Napoca, crede că reprezentantele sexului frumos ar trebuie să aibă prioritate zilnic, dar că „e o utopie pe care nici ele nu o mai visează“. Medicul consideră că e greu să fii femeie.

Ce cred bărbaţii că-şi doresc femeile? S-au scris cărţi despre acest subiect, dar întrebarea a rămas. Răspunsurile la ea sunt foarte diferite, depinde cine întreabă, dar şi cine răspunde.

Chirurgul estetician Mihai Aşchilian spune că doamnele şi domnişoarele îşi doresc să fie în prim plan şi nu se referă doar la atenţia pe care vor să o primească de la cei din jurul lor. Medicul clujean consideră că e greu să fii în pielea unei femei.

Ce crede un chirurg estetician că-şi doresc femeile de 14 februarie, 29 februarie, 1 marie, 8 martie?

Sunt sigur că multe îşi doresc un nou început în relaţia cu fizicul lor. Orice pretext e bun pentru asta, iar luna martie poate fi un motiv minunat şi un timing perfect, încă e o perioadă când corpul nostru nu este foarte expus şi are timp să revină la o forma maximă până vara, când toţi vrem să arătăm perfect. Important e că dacă o eventuală intervenţie va fi oferită drept cadou, şi nu e nimic neobişnuit în asta, cel care o face să aibă informaţiile corecte şi să se bazeze pe dorinţe exprimate anterior. Nu e tocmai potrivit ca un astfel de cadou să fie o surpriză totală, s-ar putea ca reacţia să nu fie cea dorită.

Ce crede bărbatul din spatele chirurgului estetician că-şi doresc doamnele?

Cred că vor să fie în prim plan şi nu vorbim doar de a primi atenţia celor din jurul lor, ci şi de cum se raportează la ele însele. E greu să fii femeie, e un rol complex mai ales după momentul în care ai o familie. Ne-am obişnuit atât de mult să vedem în femeie şi mamă, şi soţie, şi colegă de serviciu încât uitam că ea trebuie să parcurgă aceste roluri în fiecare zi. Da, ideal ar fi ca doamnele să aibă prioritate în fiecare zi, dar e o utopie la care nici ele nu mai visează.

Datele de mai sus sunt mereu motive de glume sau, pentru unii, de ceartă. Ce sunt pentru dumneavoastră datele de mai sus?

Recunosc că nu sunt deloc un mare amator al acestor zile considerate speciale. Poate doar Mărţişorul să salveze atmosfera, dar nu cereţi prea mult unui om care a aflat de Valentine's day mult după prima îndrăgosteală, Dragobete nici nu am apucat să-l savurez vreodată (şi, sincer, cam câţi o fac?). „Ziua femeii sau ziua mamei“ are, însă, o încărcătura mai aparte, dar o apreciez mai mult acum, la maturitate, când privesc cu totul altfel rolul pe care părinţii mei l-au avut în viaţa mea. Aşa că mă bucur dacă am prilejul să îi amintesc mamei mele respectul pe care i-l port. Iar dacă avem nevoie de o zi anume în an să ne amintim ce importantă e iubirea votez oricând pentru ea, indiferent de lună şi anotimp, şi sunt dispus să învăţ protocolul de"Valentine's", aşa comercial şi uşor superficial cum mi se pare. Căci dacă dragoste nu e, nimic nu e.

Mai puteţi citi:

Cum vede un chirurg estetician femeile şi frumuseţea: „Mi-ar plăcea să le simt mult mai stăpâne pe ele“

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri