Schimbări alimentare care te scapă de surplusul de kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Floricelele de porumb făcute în casă cu puţină sare sunt o alternativă sănătoasă la chipsuri.
Floricelele de porumb făcute în casă cu puţină sare sunt o alternativă sănătoasă la chipsuri.

Dietele drastice îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii tale la un moment dat. Alege să înlocuieşti alimentele rele cu cele bune şi să obţii astfel silueta dorită.

Nu renunţa la micile plăceri, doar alege să consumi mult mai puţine calorii. Acest lucru te va ajuta să slăbeşti mai uşor. Nu te gândi că dacă ai la îndemână alimente hipocalorice poţi face excese. Controlează-ţi apetitul şi poftele şi vei obţine ceea ce îţi doreşti.

Înlocuieşte chipsurile cu popcorn

Şi aici ne referim la varianta clasică de face popcorn, acasă cu foarte puţin ulei şi un strop de sare. În felul acesta dacă simţi nevoia să ronţăi ceva vei avea o alternativă mult mai sănătoasă şi cu mai puţine calorii.

Uită de miile de arome de la caşcaval până la pizza, acestea sunt duşmanul siluetei tale.

Uită de cartofii prăjiţi

Sunt buni la gust dar periculoşi pentru sănătatea ta, o simplă porţie de cartofi prăjiţi îţi furnizează foarte multe calorii. Dacă totuşi nu poţi să renunţi la ei o alternativă prietenoasă cu kilogramele este să îi prepari la cuptor stropiţi cu un pic de ulei de măsline şi oregano. Lasă-i până se rumenesc şi încep să formeze o crustă crocantă. Ca să semene mai bine cu chipsurile poţi opta să îi tai rondele sau fâşii, după gustul tău.

Află pe clicksanatate.ro ce alte obiceiuri bune te ajută să slăbeşi mai uşor!

Exerciţiul care îţi va proteja sănătatea la bătrâneţe

Ce greşeli îţi afectează sănătatea dinţilor

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite