Remediul care previne atacul de cord şi scade colesterolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar şi medicina modernă confirmă beneficiile mierii şi ale scorţişoarei pentru sănătate.
Chiar şi medicina modernă confirmă beneficiile mierii şi ale scorţişoarei pentru sănătate.

Amestecul dintre miere şi scorţişoara a fost folosită ca remediu de mii de ani. Egiptenii îl utilizau în tratarea rănilor, grecii pentru a le prelungi viaţa, iar indienii pentru a avea un corp sănătos. Chiar şi medicina modernă confirmă beneficiile mierii şi ale scorţişoarei pentru sănătate.

Aceste două ingrediente naturale puternice pot fi utilizate în diferite afecţiuni, de la răceală şi gripă, până la reducerea valorilor colesterolului şi ţinerea la distanţă a bolilor cardiovasculare, infecţiilor vezicii urinare şi artritei.

Estompează simptomele răcelii

Când eşti răcită, amestecă o lingură de miere cu un sfert de linguriţă de scorţişoară. Consumă preparatul de câteva ori pe zi, după masă, pentru a linişti tusea cronică şi a decongestiona sinusurile.

Intăreşte sistemul imunitar

Apelează la acest remediu natural în fiecare zi, cu scopul de a stimula sistemul imunitar. În felul acesta, organismul este apărat de infecţiile bacteriene şi virale, iar gripa şi răceala nu se vor lipi de tine.

Află pe clickpentrufemei.ro cum poţi reduce colesterolul cu 10%, în doar două ore, folosind aceste ingrediente naturale.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite