Sucul care reduce inflamaţia cronică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inflamaţia cronică este precursorul multor probleme de sănătate, cum sunt artrita sau bolile de inimă şi diabet. De aceea, un tratament natural prin care să o reduci este mai mult decât necesar.


Inflamaţia cronică este prezentă în toate bolile şi, în multe cazuri, de exemplu în bolile de inimă, este chiar cauza directă a acestora. Oamenii de ştiinţă spun că inflamaţia cronică este cauzată de consumul prea mare de alimente nesănătoase.

Din fericire, există câteva alimente, precum şofranul şi ghimbirul, care au proprietăţi de vindecare incredibile, iar atunci când sunt combinate, sunt mai eficiente decât orice medicament recomandat în reducerea inflamaţiei cronice. Iată o modalitate simplă şi delicioasă prin care te poţi bucura de beneficiile acestor două ingrediente.

Suc de ghimbir, turmeric şi morcov

Mai multe studii arată că turmericul poate trata peste 100 de afecţiuni, inclusiv inflamaţia cronică. Ingredientul activ care se găseşte în acest aliment este curcumina, care dă şi culoarea alimentului. În combinaţie cu ghimbirul, turmericul reduce inflamaţia, şi, de asemenea, detoxifică ficatul. Morcovii conţin foarte multă vitamina A şi antioxidanţi, inclusiv betacaroten.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să prepari acest suc natural.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite